پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

بیانیه وزارت خارجه پاکستان درباره سفر رسمی بلاول زرداری به ایران

وزارت امور خارجه پاکستان عصر روز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای که یک نسخه آن در اختیار دفتر ایرنا در اسلام‌آباد قرار گرفت، افزود: بلاول زرداری به دعوت رسمی دکتر «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران اولین سفر رسمی خود به این کشور را انجام می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 13
کد خبر: ۱۳۸۲۵۸

به گزارش راهرد معاصر وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد: «بلاول بوتو زرداری» وزیر امور خارجه این کشور بنابر دعوت همتای ایرانی خود فردا (سه‌شنبه) عازم سفر رسمی ۲ روزه به جمهوری اسلامی ایران می‌شود.

در این بیانیه آمده است: وزیر امور خارجه پاکستان در این سفر با همتای ایرانی خود در تمامی زمینه‌های مورد علاقه تبادل نظر خواهد کرد. وی همچنین با رئیس جمهوری اسلامی ایران و برخی دیگر از مقامات کشور میزبان دیدار خواهد کرد.

بلاول بوتو زرداری در دومین روز از سفر خود به ایران برای زیارت بارگاه منور امام رضا (ع) به مشهد مقدس خواهد رفت.

وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد: دو طرف تمامی ابعاد روابط دوجانبه از جمله روابط تجاری و اقتصادی، تامین برق مورد نیاز پاکستان از ایران، بازارچه‌های مرزی، تقویت ارتباطات جاده‌ای و ریلی نیز تسهیل رفت و آمد زایرین را بررسی خواهند کرد.

مقام‌های ایران و پاکستان در طول این بازدید همچنین وضعیت امنیتی منطقه را با تمرکز ویژه بر تحولات افغانستان، جنوب آسیا و همچنین مبارزه با اسلام هراسی بررسی خواهند کرد.

در بیانیه مذکور افزوده شد: سفر آقای زرداری به ایران بخشی از تبادلات منظم بلندپایه بین دو کشور همسایه است. آخرین دیدار وزیران خارجه ایران و پاکستان در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد در داووس در ۲۶ ماه می‌گذشته برگزار شد.

وزارت امور خارجه پاکستان تاکید کرد: ایران و پاکستان براساس جغرافیای مشترک، پیوندهای فرهنگی و پیوندهای تاریخی مردم با مردم از روابط همکاری نزدیکی برخوردارند. این روابط برادرانه از طریق مبادلات مستمر در سطح بالا تقویت شده است. دو کشور هفتاد و پنجمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک در سال ۲۰۲۲ را جشن می‌گیرند.

«بلاول بوتو زرداری» سیاستمدار جوان و فرزند ارشد خانم «بی نظیر بوتو» نخست وزیر فقید پاکستان به عنوان رهبر حزب هم پیمان با دولت جدید این کشور هفتم اردیبهشت امسال وزیر خارجه و سکان‌دار دستگاه دیپلماسی پاکستان شد. وزیر امور خارجه کشورمان اولین مقام ارشد خارجی بود که ساعاتی پس از انتخاب وزیر جدید امور خارجه پاکستان طی تماس تلفنی با وی، از زرداری برای سفر به تهران دعوت به عمل آورد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار